Stensättning i Växjö

Vill du ha en modern eller kanske mer klassisk stensättning? Trädgårdstjänst i Växjö AB erbjuder anläggningsarbeten i olika storlekskategorier till såväl privatpersoner som företag i Växjö med omnejd. Vi utför gatstenssättningar, kantsten, murar, trappor och läggningar av plattor i olika typer av miljöer. Service och kunskap är viktigt för oss, vi ser till att försöka uppfylla dina förväntningar.

Erfarenhet & kompetens

Våra medarbetare har erfarenhet inom stensättning. Det är även viktigt för oss med kunskap och kompetens inom sten och stensättning. Trädgårdstjänst i Växjö AB har ett gott renommé och är en uppskattad verksamhet. Vi strävar efter att utvecklas och erbjuda dig en stensättning som varar! Med skicklighet och precision utför din stensättning, hör av dig så berättar vi mer!

Komplett leverantör - till din trädgård

Trädgårdstjänst i Växjö AB kan inte enbart erbjuda våra tjänster inom stensättning, vi erhåller även sten till din trädgård. Vi är nämligen en komplett leverantör av sten i Växjö med omnejd. Vi har ett brett utbud produkter till din trädgård. Hittar du vad du letar efter? Vi hjälper dig gärna.

Skräddarsyr lösningar – till din trädgård

För oss på Trädgårdstjänst i Växjö AB är det viktigt att kunna erbjuda kompletta stensättningar. Vi utgår alltid från dina behov och önskemål. Inget arbete är det andra är likt, vi hjälper dig med en stensättning som passar in i helheten. Med sten i din trädgård kan vi tillsammans skapa ett unikt uttryck och en karaktär till din bostad eller fastighet. Trädgårdstjänst skräddarsyr lösningar.