Trädbeskärning i Växjö

Önskar du en mer kontrollerad och prydlig trädgård och utomhusmiljö? Trädgårdstjänst i Växjö AB erbjuder trädbeskärning i Växjö med omnejd. Vi ser helt enkelt till att vårda dina träd och se till så att de inte utgör en fara för allmänheten. En trädbeskärning är även fördelaktigt att utföra när du vill begränsa kronans omfång, säkerställa framkomlighet, fri sikt eller se till att främja en stark uppbyggnad av kronan.

Fördelar med trädbeskärning

Det finns vissa fördelar med att genomföra en trädbeskärning bland annat ökar du livslängden och håller trädet friskt genom att klippa bort såväl angripna som svaga och döda grenar. Du kontrollerar trädets tillväxt och påverkar dess form och funktion. Dessutom skapar du skott eller fruktved som sedan bär blommor eller frukt. Du ser även till att kontrollera en riklig blomning och fruktsättning. Kontakta oss på Trädgårdstjänst i Växjö så berättar vi mer!

Fruktträd – öka livslängd & skörd

Vill du försöka öka skörden och förbättra kvalitén på dina fruktträd, kanske kan vi på Trädgårdstjänst i Växjö hjälpa dig med din trädbeskärning. Gallring är viktigt för att ta bort grenar som sitter för tätt, som i sin tur förhindrar ljuset att nå kronan och frukterna. Även fruktanlagen behöver minskas i antal för att på sätt minska riskerna för att bära för mycket små och tätt sittande frukt av sämre kvalité, även vattenskott elimineras för att ge trädet mer kraft.

Vi skräddarsyr våra tjänster!

Trädgårdstjänst i Växjö ser till att försöka skräddarsy sin trädbeskärning efter dina behov och önskemål. Vi kommer även med enkla råd och tips på vägen. Vi utgår efter dina träd och anpassar oss därefter. Med erfarenhet av trädbeskärning ser vi till att utföra arbetet tryggt och säkert. Vi har kompetens och kunskap inom området, med oss är din trädgård i trygga händer.

Boka trädbeskärning i Växjö redan idag!

trädbeskärning i växjö Här har vi sågat ner en stor ek. Diameter vid marknivå 120 cm.
beskärning av träd i växjö Borttransport av ris efter nersågning av träd

Känner du att dina träd är i behov av trädbeskärning, tveka inte att kontakta oss på Trädgårdstjänst i Växjö. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att underlätta din tillvaro. Välkommen!

Snöröjning

Vill ni ha hjälp med snöröjning så ordnar vi det. Både om ni vill ha hjälp med att skotta snö någon enstaka gång eller vill ha snöröjning hela vintern.